Zgodovina
podjetja


Začetki družinskega podjetja Strojno ključavničarstvo Rudolf segajo v leto 1983. Najprej je ustanovitelj podjetja Emilljan Rudolf začel z dopolnilno dejavnostjo. Glede na obseg dela in povpraševanje pa se je leta 1988 odločil za samostojno podjetniško pot, katero je uspešno opravljal vse do upokojitve leta 2017. Upokojitev pa ni pomenila tudi konec uspešnega podjetja, saj obrt uspešno nadaljuje hčerka Monika Rudolf Tomanič, ravno tako kot samostojna podjetnica.

Poslovanja podjetja se je pričelo s popravilom raznorazne kmetijske mehanizacije, kar je bil povod za nadaljnji razvoj podjetja ter razvoj in proizvodnjo lastnih izdelkov. Pri popravilih kmetijske mehanizacije vseh vrst in obiskovanju kmetij je videl kaj delajo in kaj bi še lahko potrebovali oziroma na kak način bi lahko olajšali delo na kmetiji. Tako je po letu 1993 s proizvodnjo polžnih transporterjev za transportiranje sipkih materialov za kmetijstvo in tudi za industrijo. Pričel je tudi z izdelavo drugih strojev kot so mlini, mešalci, valjčni gnetilniki, oprema za CO2 silose in drugo.

Ena izmed glavnih elementov vizije družinskega podjetja Rudolf je bila fleksibilnost (in je tudi še danes), kar potrjuje sama uspešnost podjetja. Podjetje se uspešno prilagaja razmeram na trgu in se tudi hitro odzove spremembam na turbolentnem gospodarskem parketu. G. Rudolf je v svoji obrtni dejavnosti ustvaril prepoznavnost podjetja z kvalitetnimi izdelki ter ugodnimi in cenovno dostopnimi rešitvami.

Leta 2017 je prišel čas, da počasi zaključi svojo podjetniško pot in se upokoji ter svoj čas nameni še svojim hobijem. Vendar kljub temu še zmeraj najde čas in nas z veseljem pride pogledat v proizvodnjo in pomaga s svojim pridobljenim znanjem in bogatimi izkušnjami.

VIZIJA NAŠEGA PODJETJA

Dolgoletne izkušnje našega družinskega podjetja v panogi, v kateri delujemo, nam omogočajo zagotavljanje najvišje kakovosti naših izdelkov. Naša vizija je biti kompetenten in zanesljiv partner našim strankam. Naša proizvodnja je fleksibilna, kar nam omogoča prilagajanje tako hitrim spremembam na trgu kot tudi individualnim potrebam naših strank. Prizadevamo si proizvajati visoko kvalitetne proizvode s katerimi v največji meri zadovoljimo zahteve in potrebe naših strank. Prepoznavnost podjetja večamo z inovativnimi rešitvami, s kvalitetnimi izdelki ter cenovno dostopnostjo.

Priznanje in nagrade

Postanite naš partner

Naše poslanstvo je strankam ponuditi najboljše tehnične rešitve, ki jim bodo olajšale delo.

Kontaktiraj nas